"Dacă mi-aș deschide propriul studio de înregistrări, Tiki ar fi prima mea alegere ca inginer/coproducător. Este foarte energic și implicat. Tiki are și o etică de lucru fantastică, și întotdeauna caută cele mai bune rezultate cu putință.” Jamie West-Oram (The Fixx, Depeche Mode, Brian Eno, Tina Turner, Stevie Nicks, David Bowie)
"Perfecționismul îl face pe Tiki un producător ideal. Având în vedere că am colaborat cu el la o serie de proiecte de diferite genuri și dimensiuni, pot spune că indiferent de ocazie, Tiki va opera la standardele cele mai înalte. Când apare o provocare, profită de ocazie și își alocă timpul necesar perfecționării muncii sale. Atitudinea lui din studio denotă un spirit hotărât și muncitor, dar relaxat — o calitate neprețuită din punctul de vedere al oricărui interpret. L-aș recomanda pe Tiki în toate privințele producției muzicale — și având în vedere că am lucrat împreună la câteva proiecte aventuroase, pot spune cu siguranță că are o ambiție infinită. Abia aștept să-i aud proiectele viitoare.” Alice Williams (muzician liber profesionist, vocalist, compozitor & aranjor) alicewilliamsmusic.co.uk
"Am lucrat cu Tiki cu diferite ocazii și la mai multe sesiuni de înregistrări, începând cu un an în urmă. Își menține fluxul muncii plin de entuziasm și profesionalism, luând deciziile corecte la momentul potrivit. Are răbdare când lucrăm și aduce contribuții profunde muzicii datorită experienței lui ca baterist. Voi continua să colaborez cu el la mai multe proiecte datorită atitudinii lui pozitive. L-aș recomanda fără îndoială oricărui producător/oricărei organizații.” Ben Lowe (compozitor, solist, artist vizual)
“Am colaborat cu Tiki la întocmirea unui Manual Educativ de Tobe, și am avut o experiență minunată, are toate calitățile pe care le-ai putea aștepta de la un producător: minuțios, răbdător și conștient de sunetul pe care mi-l doream. Cu certitudine l-aș recomanda oricui pe Tiki, este întotdeauna o plăcere să lucrezi cu el.” Lisa Martin (baterist) lisamartin.co.uk
"Fiind bine informat, de încredere și calm, este o experiență plăcută să lucrezi cu Tiki. Întotdeauna reprezintă prima mea alegere ca producător datorită atenției la detaliu și implicării, dar și a eticii de lucru eficiente. Un tip super! Caitlin Mallin (solist, compozitor de top)
"Din clipa în care l-am cunoscut mi-am dat seama că Tiki este un profesionist. Atitudinea lui primitoare și caldă m-a ajutat să mă relaxez imediat, și în scurt timp glumeam împreună în timp ce lucram. Are abilitatea de a-și implica propria creativitate în proiecte, dar de asemenea este dispus să-ți permită să decizi tu direcția înspre care o ia muzica. Îți poți da seama după rezultate că Tiki alocă mult timp și atenție detaliului, și că are niște calități excelente de mixaj. Aș recomanda cu căldură colaborarea cu Tiki oricui, având în vedere că acesta oferă o experiență prolifică și plăcută de fiecare dată.” Charli Brix. (solist, compozitor de linii de voce)
“Am avut plăcerea de a colabora cu Tiki la mai multe proiecte diferite. A fost întotdeauna punctual și foarte profesionist. Tiki lucrează întotdeauna la standarde excelente și are mereu idei creative și originale de propus. Oricine ar lucra cu el s-ar putea considera norocos. Cu siguranță aș mai colabora cu el în viitor.” Bertie Chattell (solist, compozitor, chitarist liber profesionist)
“Am lucrat cu Tiki de-a lungul unei serii de înregistrări a unor poezii. Am fost de fiecare dată deosebit de încântat de rezultatul final al sesiunilor de studio.” Mircea Golban (poet)